Miloš Kuba – Chef de Cuisine Hotel Kampa - SIVEK HOTELS, Praha
Miloš Kuba, jehož mottem je „Vařím pro všechny s láskou a jako pro krále" se narodil v roce 1975 v kuchařské rodině s dlouholetou tradicí.
Hotelový šéfkuchař má více než dvacetiletou praxi ve špičkových hotelech, jako jsou například Hotel Ambassador, Hotel Don Giovanni, Hotel S.E.N. a pochopitelně i velké zkušenosti, které získal při konání prestižních tuzemských a mezinárodních cateringových akcích.
Jeho kuchařské umění a skvělé vedení týmu se odráží na hodnocení z cateringových akcí konaných například ve Španělském sále Pražského hradu a dalších exkluzivních místech v tuzemsku i v zahraničí.
Jeho největším úspěchem bylo vedení kuchařského týmu, který zajišťoval přípravu kulinářských specialit na Letních olympijských hrách v Číně „Beijing 2008" a Slavnostní servírované menu pro 450 hostů při příležitosti konání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 v Praze.
Hotelový šéfkuchař mimo své kuchařské povinnosti v hotelové restauraci je „kapitánem" SIVEK HOTELS Culinary Teamu a také lektor kuchařů SIVEK HOTELS. Zúčastňuje se pravidelně specializovaných odborných kurzů, kde nabývá další zkušenosti, které realizuje při akcích společnosti SIVEK HOTELS A SIVEK EVENTS.
Je dlouholetým členem „Asociace kuchařů a cukrářů". Jeho cílem je dále se zdokonalovat a udržet dobré jméno české kuchyně.
Oblíbené recepty:
Jehněčí kolínko s listovým špenátem a gratinovaným smetanovým bramborem
Pečené kachní prso s kedlubnovým zelím a karlovarským knedlíkem